Anasayfa


     BOSE Soundbar 700

   
Ürün Kodu : Soundbar 700
Üretici : BOSE
Fiyat : 1500 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
BOSE Soundbar 700 'Beyaz'
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

Bose Soundbar 700

Film, müzik ve TV'nizi sadece duymak istemezsiniz. Ekrandaki T-Rex'in ezici adımlarını, favori takımınızın maçı kazandığındaki taraftarların tezahüratlarını, favori şarkınızdaki kalbinizi yerinden çıkartacak nakaratı hissetmek istersiniz.

Hem göze hem kulağa hitap. 

Her anı hissedin.

Dünya'nın en iyi soundbarını üretmek için yola koyulduk, Bose Soundbar 700. Sofistike tasarım ve sıradışı sesin eşsiz birleşimiyle bu ince soundbar eğlence sisteminizin her anında size güçlü performans sunmak için bir çok teknolojiyle donatılmıştır. Ve entrege Alexa özelliğiyle müziklerinizin hepsi artık dilinizin ucunda.

Entegre sesli kontrol.

Bose Soundbar 700'e entegre edilen Amazon Alexa fonksiyonuyla müziğinizi kontrol edebilir, bilgi alabilir, gününüzü yönetebilir, ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Parmağınızı bile kıpırdatmadan Alexa'nın size sunabileceği her şeye erişiminiz olabilir. Ama Alexa sizi duyamazsa ne işe yarar ki? Müzik ne kadar yüksek olursa olsun sizi duyabilecek özel olarak tasarlanmış sekiz mikrafonlu dizilimin sunduğu gelişmiş ses algılamasını deneyimleyin. Ve marifetli bir ışık çubuğu görsel olarak size Alexa'nın dinlediği, düşündüğü veya konuştuğu durumları gösterecek. Ve de gittikçe daha da iyi olacak. Gelecekteki yazılım güncellemeleriyle yeni fonksiyonlarda eklenecek.

Hem göze hem kulağa hitap.

Sertleştirilmiş cam üstüyle, kaplayan metal ızgarası, ve zarif çizgileriyle Bose Soundbar 700 içi kadar dışı da güzel. Soundbarı ister TV masasına koyun ister duvara monte edin. Her türlü hem göze hem de kulağa hitap eder.

Her anı hissedin.

İhtiyacınız olan tek bir kumanda.

Hangi kumandanın hangi cihazı kontrol ettiğini anlamaya çalışmaktan sıkıldınız mı? Sizi anlıyoruz. O yüzden kullanmak isteyeceğiniz bir kumanda tasarladık. Bose Soundbar 700 evrensel kumandası soundbarla beraber gelir ve bütün eğlence sistemlerinizi kontrol etmenizi sağlar. Favori seçimlerinize daha kolay erişmeniz için altı presete sahiptir ve sadece o an ihtiyacınız olan butonları aydınlatır.

Müzik. İstediğiniz her şekilde.

Dinlemek istedikleriniz için oldukça fazla seçeneğiniz var. Ev Wi-Fi ağınızdan tek bir dokunuşla Spotify® veya Amazon Music gibi favori müzik kaynaklarınızı oynatın. Veya, telefon veya tablet gibi her türlü cihazını kaynak olarak kullanmak için Bluetooth® bağlantısını kullanın. Ve, Apple AirPlay 2 2019 yılının başlarında geliyor.

Müzik. İstediğiniz her şekilde.

Dinleme deneyiminizin kontrolünü ele geçirin.

Bose Music uygulamasıyla kolaylıkla bütün müzik kaynaklarınızı tek bir noktadan görebilir ve istasyonlar, çalma listeleri ve servisler arasında geçiş sağlayabilirsiniz. Ayrıca, Bose Soundbar 700'ü kontrol etmenin başka bir kolay yoludur. Uygulamayla kanalları atamak kolaydır ki sevdiğiniz müzik sadece bir dokunuş kadar size uzak olsun. Ve, birden fazla kullanıcı deneyimlerini ve içeriklerini kişiselleştirebilirler.

Yeni Bose ailesiyle tanışın.

Bose Soundbar 700 yeni bir akıllı hoparlör ve soundbar ailesinin parçasıdır. Ve Alexa sesli kontrolleriyle dilinizin ucunda milyonlarca şarkı olacak. Veya herşeyi Bose Music uygulamasından yönetebilirsiniz. Bütün eğlencenize - müzik, film ve TV - istediğiniz her odada hayat verin.

Teknik Özellikler
Boyutlar : Soundbar: 5.72 cm H x 97.8 cm W x 10.8 cm D (4.76 kg)
Ek Detaylar : Desteklenen audio formatı: Dolby Digital, DTS
 Video kaynak uyumluluğu: HDMI
Girişler ve Çıkışlar : Audio Geri-Dönüş Kanallı HDMI çıkışı (ARC)
 Gelişmiş Audio Geri-Dönüş Kanalı (eARC)
 Tüketici Elektroniği Kontrolü (CEC)
 Optik TOSLink
 Güç girişi
 USB girişi
Kutuda neler var? : Bose Soundbar 700
 Evrensel uzaktan kumanda
 Dört AA pil
 Temizleme bezi
 ADAPTiQ başlığı
 HDMI kablosu
 Güç kablosu

Sıkça Sorula Sorular
Bose Soundbar 700 sistemi Bose Solo 5 TV ses sisteminden nasıl farklıdır?
Solo 5 sistemi TV'nize diyaloglara önem verilerek daha iyi ses sağlamak için tasarlanmıştır. TV sesinizi oldukça iyileştirir ve diyalog anlaşılabilirliğine yardımcı olur. Solo 5 sisteminde entegre sanal asistan fonksiyonları yoktur. Bose Soundbar 700 bunu ve daha fazlasını yapar - entegre Amazon Alexa sesli kontrolü dahil olmak üzere. Geniş bir ses sahnesi sunar (soundbarın genişliğinden çok daha fazla) ve sizi sesle çevreleyerek müzik ve filmlerinize hayat katar. Fiziksel olarak hoparlörlerin olmadığı yönlerden seslerin geldiğini duyarsınız. Bose Soundbar 700 aynı zamanda, soundbardan oda şekli veya mobilyalara bağlı kalmadan, odanıza en uygun sesi sağlamak için ADAPTiQ ses kalibrasyonu teknolojisine sahiptir. Bu şekilde her zaman en iyi performansı size sağlar.

Bose Soundbar 700 duvara monte edilebilir mi?
Evet. Opsiyonel olan Bose Soundbar Duvar Askı Aparatı soundbarı duvara monte etmenize olanak sağlar.

ADAPTiQ ses kalibrasyonun sistemini Bose Soundbar 700'de nasıl çalıştırırım?
ADAPTiQ genel kurulum prosedürünün bir parçasıdır ve Bose Music uygulaması üstünden yapılır. Bose Music uygulaması inip kurulum süreci başladıktan sonra ADAPTiQ kalibrasyonunu yapmanız için yönlendiriliceksiniz. Eğer kurulum sırasında ADAPTiQ kalibrasyonunu pas geçerseniz - veya odanızı ilk kurulumdan sonra büyük ölçüde değiştirirseniz - uygulamaya geri dönüp yeniden kalibre edebilirsiniz. Uygulamada ADAPTiQ kalibrasyonunu başlatın ve komutları takip edin.

Bose Soundbar 700'e Bluetooth® cihazımı nasıl bağlarım?
Bluetooth® kaynak butonuna basıp birkaç saniye basılı tutun (Bose Soundbar 700 kumandası üstündeki ışık yanıp sönecek). Mobil cihazınızın eşleşme modunda olduğundan emin olun ve listeden Bose Soundbar 700'ü seçin. Bose Music uygulamasını kullanarak da mobil cihazınızı soundbarla eşleştirebilirsiniz.

Bose Soundbar 700 Bluetooth® eşleşmesi için NFC teknolojisine sahip midir?
Hayır.

Bose Soundbar 700'le nasıl bir kumanda gelir?
Bose Soundbar 700 yeni bir arkadan aydınlatmalı evrensel uzaktan kumandayla gelir. IR kullanmadığından soundbar ve kumanda arasında görüş hattı gerektirmez. Onun yerine Bluetooth® Düşük Enerji teknolojisi kullanarak soundbarla iletişime geçer ve soundbar da IR komutları göndererek diğer cihazlarınızı kontrol eder.

Bose Soundbar 700 televizyonuma nasıl bağlanır?
Bose Soundbar 700'ü televizyonunuza bağlamanın en kolay yolu kutunun içinden çıkan HDMI kablosudur. Eğer TV'niz HDMI-ARC veya HDMI-eARC bağlantısına sahipse o girişi seçmelisiniz. Eğer TV'niz HDMI bağlantısına sahip değilse o zaman Bose Soundbar 700'ünüzü televizyonunuza optik kablosunu kullanarak bağlayabilirsiniz.

Diğer cihazları Bose Soundbar 700'ün kumandasıyla nasıl kontrol ederim?
Cihazlarınızı kontrol etmek için iki yol vardır: HDMI-CEC ve IR. Soundbar HDMI-CEC üstünden bağlı cihazlarınızı (TV, Blu-ray Disc™ oynatıcı, oyun konsolları, vs.) kontrol edebilir. Bu şekilde herhangi bir programlama gerekmeden diğer cihazlarınızı çalıştırıp kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda tek bir butona basarak birden fazla cihazı çalıştırıp kaynak seçimini yaparak tek dokunuşla eğlencenize başlamanıza olanak sağlar. Ancak, her cihaz bu komutlara cevap veremez. Özellikle, kablo ve uydu alıcıları HDMI komutlarına cevap veremeyebilir. HDMI komutlarına cevap vermeyen cihazları kontrol etmek için Bose Soundbar Evrensel kumandasını (Bose Soundbar 700'le beraber gelir) programlayabilir.

Bose Soundbar 700'ün HDMI-eARC uyumluluğu var mıdır?
Evet.

Bose Soundbar 700'den optimal ses performansı almak için ne tür yerleştirme talimatları göz önüne alınmalıdır?
Bose Soundbar 700 odanızdaki yansıtıcı yüzeyleri kullanarak geniş ev sinema deneyimi yaşatır. Optimal ses performansı için soundbar iki duvar arasında eşit mesafede televizyonunuzun orta-ön hizasında konumlandırılmalıdır. Soundbarın önüne herhangi bir obje konulmamalıdır, ve ses sahnesini limitleyeceğinden kabin içine gömülmüş olarak yerleştirilmemelidir. Aynı zamanda, Bose Soundbar 700'ün iki yanında da yan-atımlı sürücü bulunduğundan, yanlarına herhangi bir şey konumlandırılmamalıdır.

Uydu alıcıları, iPod, oyun sistemleri gibi kaynak cihazları direkt olarak Bose Soundbar 700'e bağlanabilir mi?
Hayır. Kaynakların hepsi TV'nize bağlanıp tek bir kabloyla (HDMI veya optik kablo kullanılarak) TV'nizden soundbara bağlanır.

Bose Music uygulamasındaki presetlerimi Bose Soundbar 700'de kullanabilir miyim?
Evet. Bose Soundbar 700 Bose Music uygulaması ve kumanda üstündeki presetleri kullanır.

Kablosuz bas ve soundbar modellerini birbirine bağlayabilir miyiz?
Evet. Bose Soundbar 500, Bose Soundbar 700, Bass Module 500 ve Bass Module 700 modellerinin hepsi aynı kablosuz haberleşme protokolünü kullanır ve beraber kullanılabilirler (mesela Bose Soundbar 700 hoparlörü Bose Bass Module 500'le veya Bose Soundbar 500 hoparlörü Bose Bass Module 700'le eşleştirilebilir). Ancak, Bose Soundbar 500 ve Bose Soundbar 700 ürün grupları kendi gruplarıyla uyumlu olacak şekilde tasarım diline ve malzemelerine sahiptirler (mesela Bose Soundbar 500 ürün grubu ve Bose Soundbar 700 ürün grubu). Bose Soundbar 700 ürünlerinin üstündeki cam üstü kendi ürün grubuyla, bir Bose Soundbar 500 ürünün bir Bose Soundbar 700 ürünüyle uyumuna kıyasla, daha uyumlu gözükür.
 
 
TeknoHiFi
Online Satış

Bose Lifestyle
Bose Soundbar
Bose Stereo Hoparlörler
Bose Home
Bose Profesyonel
Bose Bilgisayar Hoparlörleri
Bose FreeSpace
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704