Anasayfa


     Bose L1 Compact Line array sistem

   
Ürün Kodu : L1 Compact Line array sistem
Üretici : BOSE
Fiyat : 2591 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Bose L1 Compact Line array sistem
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.


Bose L1 Compact Line array sistem

  • Bose® Spatial Dispersion ™ hoparlör teknolojisi, sahnede ve seyirciler arasında eşit bir ses sunar;
  • El tipi mikrofon ve akustik gitar için sabit önayarlı iki ToneMatch® kanalı
  • Güç standında entegre bas hoparlör
  • İki kurulum konumu: daha küçük alanlar için daraltılır veya daha büyük olanlar için genişletilir
  • Müzik performansları, mobil DJ'ler, derslikler, iş sunumları ve diğer etkinlikler için ideal

L1® Compact taşınabilir hat dizisi sistemi: Bir seferde taşıyın. Bir dakika içinde ayarlayın. Odayı Bose sesiyle doldurun.

L1® Compact sistemi geleneksel PA ve monitörleri tek bir şık ünitede birleştirir. Bir göstericinin, DJ'nin veya sunumcunun arkasında veya yanında yer alan sahne alanı ve seyirci boyunca, hatta en uç noktalarda bile geniş ve eşit ses kalitesi sunar. Sadece 13,3 kg ağırlığındaki en küçük, en hafif, en kolay kurulum L1® sistemimiz.

Büyük ses. Küçük paket.

Şimdi neredeyse herhangi bir konser, olay veya durum için kaliteli Bose ses olabilir. L1® Compact sistemi, bagajınıza veya bagajınıza sığacak kadar küçüktür ve yenilikçi modüler tasarımı kolay ve hızlı bir şekilde kurulur. Daha küçük alanlar için daraltılmış bir yapılandırmada veya daha büyük olanlar için daha uzun ve genişletilmiş bir yapılandırmada düzenleyebilirsiniz. Taşımak için ekstra vites yok. Standlara asılmak için ağır hoparlörler yok. Hoparlör kablosu yok.

Farklı bir hoparlör

L1® Compact sisteminin ince hoparlörü, Bose Spatial Dispersion teknolojisi sayesinde sesi, oda boyunca net ve eşit olarak dağıtır. Konuşmacının sıra dışı dikey şekli, geleneksel PA hoparlörlerinden different belirgin bir şekilde farklıdır ve ses kapsamı üzerinde çok olumlu bir etkiye sahiptir. Seyirci ve uç taraflara kapalı grup üyeleri bile, ön tarafla aynı net, tonal olarak dengeli sesi duyuyorlar.

L1® Compact hoparlör dizisi, L1® Model 1S ve II sistemlerinden daha küçüktür, ancak benzer yatay ses kapsama alanı sağlar. L1® Model IS ve Model II hoparlörler, L1® Compact dizisinden daha az ses çıkarmayla daha da fazla ses çıkarır.

Entegre sistem

L1® Compact sistemi ile, ayrı bir amplifikatör, mikser veya bas kabini taşımak zorunda değilsiniz: Zaten yerleşiklerdir. Sistemin güç standı entegre bir bas hoparlör ve amplifikatörün yanı sıra bir dahili mikser içerir. Toplam dört giriş ve iki çıkış.

Kanal 1, el tipi bir dinamik mikrofon için özelleştirilmiş bir ToneMatch® ön ayarlı bir mikrofon girişidir. Ön ayar, L1® Compact sistemi ile kullanıldığında el tipi mikrofonun tonunu otomatik olarak optimize eder. Kanal 2, bir gitar, klavye veya başka bir enstrüman, DJ mikser, MP3 çalar, dizüstü bilgisayar veya projektör dahil olmak üzere, aynı anda üç girişe kadar kabul eder. Bir akustik gitarın sesini optimize etmek için özelleştirilmiş bir ToneMatch® ön ayarına sahiptir.

L1® Compact sistemi: ses performansı, basitleştirilmiş kurulum ve tek seferlik taşınabilirlik. Sadece Bose'den.

bose L1 compact ses sistemi

Özellikler

Spatial Dispersion ™ hoparlör teknolojisi , ince, dikey bir kasa içinde hassas açılara monte edilen altı küçük sürücüye sahiptir. Bu tescilli Bose teknolojisi, yaklaşık 180 derece yatay ses sağlar. Ses, sistemin en uçlarında bile tutarlı kalır.

Güç standındaki entegre mikser , kanal 1'de bir mikrofon XLR girişi sağlar; Kanal 2'de bir adet enstrüman girişi, bir adet RCA stereo girişi ve bir adet 1/8 "stereo girişi vardır. Her iki kanalda iki aşamalı klip ışıkları, ses kontrolleri ve özelleştirilmiş bir ToneMatch® ön ayarı bulunur. Arka panelde bir adet 6.35 mm dengeli hat çıkışı ve bir adet RCA bulunur. stereo çıkışı.

Güç standındaki entegre güç amplifikatörleri , L1® Compact hoparlörü ve bas kasası için temiz, hassas amplifikasyon sağlar.

PA ve monitörler hafif, oldukça taşınabilir bir sistemde birleştirilmiştir. Tescilli Bose teknolojisi, sistemin ayrı bir PA hoparlörüne, sahne monitörlerine ve miksere duyulan ihtiyacı ortadan kaldırarak, bir performanscının doğrudan arkasında veya yanında konumlandırılmasını sağlar.

Tescilli ToneMatch® ön ayarları , dinamik el mikrofonu (kanal 1) veya akustik gitar (kanal 2) için L1® Kompakt sistemini optimize eder.

İki benzersiz kurulum pozisyonu (199.5 cm H) ve daraltılmış (41.8 cm H), sistemin ses alanını oda veya etkinlik için uyarlamanızı sağlar. Daha büyük kitleler için diziyi yükseltmek için dahil olan hoparlör uzantılarını kullanın. Daha küçük toplantılar ve toplantılar için, diziyi güç standındaki yuvasına bırakın ve sistemi masaya yerleştirin.

Dayanıklı, hafif, birbirine kenetlenen bileşenler sistemi taşımayı, kurmayı ve parçalamayı çok kolaylaştırır. Güç standı sadece 11,2 kg ağırlığındadır ve toplam hoparlör ve genişletme sistemi 13,3 kg ağırlığındadır. Hoparlör kablosu, stand veya bas modülü gerekmez. Tüm sistem bir dakika veya daha kısa sürede kurulabilir.


 
 
TeknoHiFi
Online Satış

Bose Lifestyle
Bose Soundbar
Bose Stereo Hoparlörler
Bose Home
Bose Profesyonel
Bose Bilgisayar Hoparlörleri
Bose FreeSpace
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339