Anasayfa


     Bose 791 tavan-içi hoparlörler

   
Ürün Kodu : 791 tavan-içi hoparlörler
Üretici : BOSE
Fiyat : 1180 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Bose Virtually Invisible 791 tavan-içi hoparlörler 'Çift'
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

Bose 791 tavan-içi hoparlörler

Yüksek kalite Bose® tavan içi hoparlörler

Dairesel şekilli Virtually Invisible® tavan içi hoparlörler, bir adet 17.8 cm’lik woofer ve özel açılarla yerleştirilmiş iki adet 2.5 cm'lik tiz hoparlör sayesinde hoparlörlerin kendisini odanın içine doğru yönlendirme ihtiyacını ortadan kaldırır. Tescilli Bose® Stereo Everywhere® hoparlör performansı, geniş alanda ses kaybı olmadan dengeli stereo ses sunar.

 

  • Bose kalitesi ile üretilmiş bir adet 17.8 cm'lik woofer ve özel açılarla yerleştirilmiş 2.5 cm'lik iki adet tiz hoparlörden oluşmaktadır
  • Piyasadaki çoğu diğer gömme hoparlörün ulaşamadığı yüksek kalite ve güçte performans
  • Tescilli Stereo Everywhere® hoparlör performansı geniş alanda ses kaybı olmadan dengeli stereo ses sunar
  • Neredeyse çerçevesiz yapısı odanızın tasarımıyla zarifçe uyum sağlar; griller kolayca boyanabilir
  • Standart vidalar ve manyetik griller kurulumu kolaylaştırır ve hızlandırır

Ses öne çıkar. Hoparlör kaybolur.

Oldukça ince olan çerçeve hoparlör griline direkt olarak bağlıdır. Böylece tek bir kolay adımda boyanabilir ve odanızın mimarisiyle zarifçe uyum sağlar. Ve kumaş kullanılmadığından dolayı fazla boya birikmesi yüzünden topaklaşma veya içe işleme sorunu yaşanmaz. Ayrıca, mıknatıslar sayesinde kolayca takılıp çıkarılabilir. Standart kıvrımlı sıkıştırma vidaları ile kurulum kolay ve hızlıdır.

SoundTouch® ile kablosuz müzik yayını

Bu hoparlörlerle keyfini çıkarabileceğiniz başka bir özellik de Wi-Fi® ağınız üzerinden kablosuz müzik yayını yapabilmek. İsteğe bağlı olarak kullanabileceğiniz SoundTouch® SA-5 amplifikatör ile istediğiniz müziği daha önce olmadığı kadar kolay keşfedebilirsiniz. Dünyanın her yerinden 20,000'nin üzerindeki İnternet rasyo istasyonu, kişisel müzik arşivinizdeki şarkı ve müzik listeleri ve Deezer™ ve Spotify® gibi popüler müzik servislerini kablosuz olarak dinleyebilirsiniz. Tüm bunlara sadece evinizdeki Wi-Fi ağını kullanarak ulaşabilirsiniz. Sistem aynı zamanda diğer SoundTouch® sistemleri ile çalışarak, parti modunda, ister her odada aynı müziği, ister ayrı odalarda ayrı müziği dinleyebileceğiniz bir ağ yaratabilir.


 
 
TeknoHiFi
Online Satış

Bose Lifestyle
Bose Soundbar
Bose Stereo Hoparlörler
Bose Home
Bose Profesyonel
Bose Bilgisayar Hoparlörleri
Bose FreeSpace
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404