Anasayfa


     Bose 251 dış mekan hoparlörleri 'Siyah'

   
Ürün Kodu : 251 dış mekan hoparlörleri
Üretici : BOSE
Fiyat : 1050 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Bose 251 dış mekan hoparlörleri 'Çift' Siyah
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

Bose 251 dış mekan hoparlörleri

Müzik açık hava için yapılır, siz de en iyisini aldığınızdan emin olun. dengeli stereo sesi bir çok konvansiyonel dış mekan hoparlörün sunabileceğinden daha geniş bir sahnede deneyimleyin. 251 hoparlörümüz bu sesi dış mekanınıza zarafet dokunuşu yapan rafine edilmiş bir tasarımla sunar.
 
En iyi dış mekan duvar hoparlörümüz.

Müzik açık hava için yapılır, siz de en iyisini aldığınızdan emin olun. dengeli stereo sesi bir çok konvansiyonel dış mekan hoparlörün sunabileceğinden daha geniş bir sahnede deneyimleyin. 251 hoparlörümüz bu sesi dış mekanınıza zarafet dokunuşu yapan rafine edilmiş bir tasarımla sunar.
 
Bose 251
 
Güvenebileceğiniz hoparlörler.

Konvensiyonel dış mekan hoparlörlerinde stereo sesi veranda, havuz veya bahçenizin her yerinde değil de ancak belli başlı noktalarda duyulabilir. Ve çoğunlukla etkili olan alçak frekansları veremezler. 251 hoparlörleri oldukça geniş bir ses alanı yaratmak için Articulated Array hoparlör tasarımı kullanır. Dış mekanınızda hareket ederken tutarlu stereo efekti deneyimlemeniz için her hoparlör kabini belirli açılarda iki adet sürücü barındırır. 251 dış mekan hoparlörünün eşsiz çok-odalı tasarımı temiz ve natürel ses için alçak frekanslardaki distorsiyonu minimize eder. Bose® dış mekan hoparlörleri sert koşullar için tasarlanmıştır. Bu hava koşullarına karşı dayanıklı hoparlörler kar, yağmur, tuz ve, 60°C'den -30°C'ye, aşırı ıçlardaki sıcaklıklık koşullarına göre tasarlanıp test edilmiştir.
 
Bahçenizin her köşesinde ses

Klasik dış mekan hoparlörleri ile, stereo ses sadece birkaç "tatlı noktada” duyulabilir ve verandanız, havuzunuz veya bahçenizin geniş bir alanlarına yayılmaz. Ve genellikle etkiyi sağlayan basları üretemezler.

Halbuki yenilikçi Bose® 251® dış mekan hoparlörleri Articulated Array® hoparlör tasarımı ile son derece geniş bir ses alanı oluşturur. Her bir dış mekan hoparlör kabininde, dışarıda dolaşırken sürekli stereo etkiyi hissedebilmeniz için özel bir açıyla yerleştirilmiş iki hoparlör bulunmaktadır. Bose® 251® dış mekan hoparlör kabinin eşsiz çok bölmeli tasarımı, net ve doğal etkili ses için düşük frekanslardaki ses bozulmasını en aza indirir.

Bose® dış mekan hoparlörleri sert hava koşulları için tasarlanmıştır. Bu, hava koşullarına dayanıklı hoparlörler, kar, yağmur, tuz ve 60 °C ve -30 °C arasındaki sıcaklıklara dayanabilecek şekilde tasarlanmış ve test edilmiştir.

 

Bose 251

TEKNİK ÖZELLİKLER

Boyutlar :Her hoparlör: 31.5 cm H x 11.4 cm W x 15.2 cm D (3.63 kg)
Kutuda neler var? :
2 Hoparlör Montaj ekipmanı (8 vida ve 8 plastik çapa)
Yapışkan kauçuk ayak
4 Topuz
2 Braket

 
 
TeknoHiFi
Online Satış

Bose Lifestyle
Bose Soundbar
Bose Stereo Hoparlörler
Bose Home
Bose Profesyonel
Bose Bilgisayar Hoparlörleri
Bose FreeSpace
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339