Anasayfa


     Bose FreeSpace 51 dış mekan (bahçe) hoparlörleri

   
Ürün Kodu : FreeSpace 51
Üretici : BOSE
Fiyat : 1135 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Bose FreeSpace 51 dış mekan (bahçe) hoparlörleri
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

BOSE FreeSpace 51 Dış mekan (Bahçe) hoparlörlü

  • 360 derece ses yayını ile dış mekanda en geniş alana ses yayma özelliğine sahip hoparlörlerimiz
  • Bahçe veya veranda hoparlörü olarak kullanım için toprak içine veya üstüne kurulum seçenekleri
  • Kar, güneş, yağmur, buz ve tuzlu suya dayanıklı olacak şekilde tasarlandı


Duvara hoparlör monte etme seçeneğinin bulunmadığı dış mekanlarda sevdiğiniz müziğin ince ayrıntılarına hayat verin. Bose® FreeSpace® 51 bahçe hoparlörleri bahçe, güverte veya verandaya yerleştirildiğinde en iyi performansı gösteren dış mekan hoparlörlerimizdir. Bu dış mekan hoparlörlerini mevcut ses cihazınıza bağlayın ve geniş bir dinleme alanında doğal sesin keyfini çıkarın.

FreeSpace® 51 dış mekan stereo hoparlörlerimiz 360 derece ses yayınına olanak tanıyan tasarımı sayesinde geniş bir alana eşir olarak sesi dağıtır. Hoparlörün merkezine yerleştirilmiş bir kanal, dış mekandaki müziğin derinlik ve zenginliğini korumaya yardımcı olmak için bas performansını arttırır. Kanalın üstünde yer alan kubbeli ızgara tizleri dinleme alanına yayar.

Bu bahçe ve veranda hoparlörleri toprağın içine veya sert yüzeylerin üzerine monte edilebilir. Bahçedeki yeşil görüntünün arasına karışacak şekilde tasarlandığından bahçenize yerleştirildiğinde hoparlörlerin varlığının farkına bile varmayacaksınız. Veranda veya havuz kenarında kullanım için tabanın alt kısmındaki oluklar kolay ve profesyonel görünümlü bir kurulum için kabloları düzgün bir şekilde içeri sokmanıza olanak tanır.

Dayanıklı kasası ve sesi aşağı doğru gönderen, 11.4 cm'lik tam aralıklı hoparlörleri dahil tüm bu özellikler ile, zorlu hava şartlarına dayanıklı bu hoparlörler dış mekanda ihtiyacınız olan dayanıklılığı iç mekanda duymayı bekleyeceğiniz ses kalitesi ile sunar. En aşırı hava koşullarına bile dayanıklılıkları test edilmiş ve garantili olduğundan tüm yıl boyunca hoparlörleri dışarıda bırakabilirsiniz.

FreeSpace® 51 dış mekan hoparlörleri ve SA-3 amplifikatörü ile Lifestyle® sisteminizin sesiyle bahçenizi canlandırın. Hatta, içeride aynı anda farklı bir müzik veya film oynatılırken bile aynı Lifestyle® sisteminden bahçede müzik bile dinleyebilirsiniz.

Bose® dış mekan testi

Bose mühendisleri bu hoparlörlerin dayanıklılığını, güneş ışığı, yağmur, sıcak, buz, hatta tuz ve su dahil, en zor dış mekan koşullarında test etmektedirler. Bu aşırı hava koşullarına dayanıklı dış mekan hoparlörler, güvenilir, uzun ömürlü performans için üretildi.

Yuvarlak tasarım

Bu eşsiz dış mekan hoparlörlerinin yuvarlak tasarımı olağanüstü genişlikte bir alana 360 derece ses yayılımını mümkün kılar.

Sesi aşağı doğru gönderen, tam aralıklı hoparlör (11.4 cm)

Hoparlörün ortasından geçen kanal ile en sevdiğiniz müziğin derinlik ve zenginliğini elde etmenizi sağlar. Hava koşullarına dayanıklı bu hoparlör dayanıklı bahçe hoparlörlerinizden yıl boyunca faydalanmanıza olanak tanır.

Kubbeli kanal ızgarası

Yüksek frekanslı sesleri dinleme alanına yayarken hoparlörün ortasından geçen kanal ile birlikte çalışır. Böylece dış mekanda en sevdiğiniz müziği net ve sürekli yüksek kalitede dinleyebilirsiniz.

Özel tasarlanmış hoparlör kasası hoparlörlerin genel akustik performanslarını sesin geniş bir alana eşit dağılması için optimize eder.

Polimer fiber kompozit hoparlör konisi genellikle aşırı hava koşullarından kaynaklanan bozulmalara dayanıklı yüksek kalitede ses üretimini sağlar.

Hoparlörün merkezine yerleştirilmiş kanal

Dış mekandaki müziğin derinlik ve zenginliğini sağlamak için bas performansını arttırır.
 

Hava koşullarına dayanıklı, sağlam yapı hoparlörlerin yıl boyunca dışarıda kalmalarına ve 160 kg basınca dayanmalarına olanak tanır ve sürekli ve güvenilir performans göstermesini sağlar.

Yeşil hoparlör kabini bahçelerin yeşil görünümleri ile uyumlu bir görünüme sahiptir.


 
 
TeknoHiFi
Online Satış

Bose Lifestyle
Bose Soundbar
Bose Stereo Hoparlörler
Bose Home
Bose Profesyonel
Bose Bilgisayar Hoparlörleri
Bose FreeSpace
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436