Anasayfa


     Bose Portable Home Speaker Taşınabilir Kablosuz Hoparlör

   
Ürün Kodu : Bose Portable Home Speaker
Üretici : BOSE
Fiyat : 730 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Bose Portable Home Speaker Taşınabilir Kablosuz Hoparlör 'Gümüş'
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

Bose Portable Home Speaker Taşınabilir Kablosuz Hoparlör


EN BECERİKLİ AKILLI HOPARLÖRÜMÜZ

Portable Home Speaker hepsi bir arada olan kablosuz bir ev hoparlörü, portatif bir Bluetooth hoparlörü ve sesle kontrol edilebilen bir hoparlörüdür. Evinizde odadan odaya götürebilirsiniz - ve evinizden çıktığınızda da yanınızda götürebilirsiniz. WiFi olan her yerde sesinizle kontrol edebilir ve buluttan direkt olarak müzik yayını dinleyebilirsiniz. WiFi menzili dışındayken herhangi bir portatif hoparlör gibi mobil cihazınız veya tabletinizle Bluetooth üstünden kontrol edebilir ve cihazınızda bulunan her şeyi dinleyebilirsiniz. Ne dinlerseniz dinleyin, nerde dinlerseniz dinleyin, hepsini 360 derecelik etkileyici Bose sesiyle dinleyeceksiniz. Evinizden çıkarken yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir ev hoparlörüdür.

SESİ DUYUN. FARKI HİSSEDİN.
SoundLink Revolve ve Revolve+ hoparlörlerimiz gibi Bose Portable Speaker her yöne temiz ses yaymak için tasarlandı - ama aynı zamanda daha derin bass ve daha güçlü sesle daha etkileyici olmak için hazırlandı. Hoparlörü partinin en ortasına koyun ve herkes aynı deneyimin keyfine varabilir. Veya odanın köşesine koyun ve ses her yönden geliyormuş gibi hissedin.
 
OYNATMAK İÇİN KONUŞUN
WiFi bağlantısı olan her yerde Portable Home Speaker'ı akıllı bir hoparlör olarak kullanabilirsiniz. Google Assistant ve entegre Alexa ile favori müziklerinizi, internet radyo istasyonlarını, internet yayınlarını ve sesli kitapları dinlemek için söylemeniz yeterlidir - hatta hava durumu bilgisini alın, mesaj gönderin, zamanlayıcı kurun, yapacaklarınız listesine eklemeler yapın ve akıllı ev aksesuarlarını kontrol edin. (*sesli kontrolün kullanılabilirliği ve özellikleri farklılık gösterebilir.)
 
Bose Portable Home Speaker Taşınabilir Kablosuz Hoparlör
 
Kolay yayın
WiFi bağlantısı olan her yerde Portable Home Speaker'ınızda Spotify, Amazon Music ve Deezer gibi popüler müzik servislerini oynatın. Diğer her yerde ise Bluetooth® kullanarak mobil cihazınızdaki veya tabletinizdeki her şeyi oynatabilirsiniz. Apple kullanıcıları AirPlay 2 kullanarak cihazlarından yayın yapabilirsiniz.
 
Kolay kurulum ve tam kontrol
Hoparlörünüzün kurulumunda size adım adım yardımcı olması için Bose Music uygulamasını indirin. Uygulamayı kullanarak bütün müziklerinizi tek bir yerde toplayarak, kolaylıkla istasyonlar, çalma listeleri ve müzik servisleri arasında geçiş yapın, hoparlörünüzün yazılımını güncel tutun. Bose Music uygulaması aynı zamanda evinizin her yerinde akıcı bir audio deneyimi için Bose Portable Home Speaker'ınızı diğer Bose akıllı hoparlörleri veya soundbarlarıyla grup oluşturmasına olanak sağlar. Farklı odalarda farklı şarkıları veya her odada aynı anda aynı şarkıyı dinleyin.
 
Bose Portable Home Speaker Taşınabilir Kablosuz Hoparlör

TEKNİK ÖZELLİKLER

Boyutlar :

Kulp aşağı bakarken hoparlör: 19.15 cm Y x 11.9 cm G x 10.4 cm D (1.06 kg)

Kutuda neler var? :
  • Bose Portable Home Speaker
  • USB-C güç kablosu
  • Şarj adaptörü
Pil :
  • Şarj edilebilir lityum-iyon batarya 
  • Tek şarjda: Ortalama volümde 12 saate kadar ve bekleme modunda 24 saate kadar 
  • Şarj süresi: Yanında gelen kablo kullanıldığında 4 saate kadar
 
 
TeknoHiFi
Online Satış

Bose Lifestyle
Bose Soundbar
Bose Stereo Hoparlörler
Bose Home
Bose Profesyonel
Bose Bilgisayar Hoparlörleri
Bose FreeSpace
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339