Anasayfa


     Bose On-Ear Wireless Kablosuz Kulaklık

   
Ürün Kodu : Bose On-Ear Wireless
Üretici : BOSE
Fiyat : 300 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Bose On-Ear Wireless Kablosuz Kulaklık
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

Bose On-Ear Wireless Kablosuz Kulaklık


Bose’dan ilk kulak-üstü kablosuz kulaklıklar ile kablolardan kurtulun ve müziğinizi özgür bırakın. Ses güçlü ve nettir, kullanımı kolay kontrolleri ile müzik ve çağrılarınız arasında geçiş yapabilirsiniz. Uzun ömürlü şarj edilebilir pili sayesinde saatlerce kullanabilirsiniz. Daha rahat olmaları için benzer kulaklıklardan %40 daha hafiftirler. O yüzden dış dünyayı geride bırakıp rahatlamak artık çok daha kolay.
 
Bose On Ear kulaklık
 
Kablosuz, daha iyi ses!
Bluetooth kulaklıklar için çıtayı yükseltecek ses performansına hazır olun. Gittiğiniz her yerde keyfini çıkarabileceğiniz. Bose TriPort teknolojisi Aktif EQ ile birlikte çalışarak en iyi kablolu kulaklıklarımızdan duyabileceğiniz kadar dinamik müzik sunar. Hiçbir kablo olmadan, en derin baslardan en net tizlere her detayı duyarsınız.
 
Saatlerce bitmeyen pil ömrü.
15 saate kadar çalma süresi ile, en sevdiğiniz müzik parçalarını dinleyebilir, film izleyebilir, videolara bakabilirsiniz ve hala yeterince pil ömrünüz kalmış olur. Beraberinde gelen USB kablosunu bir elektrik prizine veya USB girişli herhangi bir cihaza takarak sadece 1.5 saatte kulaklıklarınızı tamamen şarj edebilirsiniz. Eğer piliniz azalırsa, 15 dakikalık hızlı bir şarj size 2 saat daha kazandırır.
 
Bose On Ear kulaklık
 
Sizin için tasarlandı.
Ayarlanabilir kafa bandı yumuşakça başınızın üzerine oturur, ve kişiselleştirilmiş bir yerleşim için kulaklıklar dönebilir. Yumuşak kulaklık yastıkları kulaklarınızı kucaklar. Tasarımda kullanılan tüm materyaller hafif ve uzun ömürlüdür. Kulaklıklar küçük taşıma çantalarında saklayabilmeniz için katlanırlar. Ve pil bittiğinde takıp dinleyebilmeniz için ekstra bir kablo ile birlikte gelirler.
 
Parmaklarınızın ucundaki kontrol.
Hafif kulaklıkların plastikten yapıldığı ve kolay bozulduğu algısı vardır. Bu yüzden biz plastik kullanmıyoruz. Biz hafif hissedilmesine rağmen yüksek derecede sağlamlık sağlayan cam ilave edilmiş nylon kullanıyoruz. Bu kulaklıkların güçlü son rötuşları bulunmaktadır. Kafabandı yayları ve milleri için kullanılan paslanmaz çelik, bu kulaklıkların günlük kullanıma dayanıklı olmasını sağlar.
 
Bose On Ear kulaklık

TEKNİK ÖZELLİKLER

Ek Detaylar :Kablosuz menzil: 9 m Pil ömrü: 15 saate kadar Şarj süresi: Tam şarj için 1.5 saat Hızlı şarj: 2 saat pil ömrü için 15 dakika
Kablosuz Boyutlar / Ağırlık :
Kulaklıklar: 18 cm (Y) x 14 cm (G) x 6 cm (D)
Ağırlık: 152.60 g
Ses kablosunun uzunluğu: 120 cm
USB kablosunun uzunluğu: 33.4 cm
Taşıma çantası: 12.80 cm (Y) x 12.80 cm (G) x 5.80 cm (D)
Kutuda neler var? :SoundLink® kulak-üstü kulaklıklar 120 cm ses kablosu 33.4 cm USB kablosu Taşıma çantası
 
 
TeknoHiFi
Online Satış

Bose Lifestyle
Bose Soundbar
Bose Stereo Hoparlörler
Bose Home
Bose Profesyonel
Bose Bilgisayar Hoparlörleri
Bose FreeSpace
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704