Anasayfa


     Bose QuietComfort Earbuds Gürültü giderici kulaklık 'Beyaz

   
Ürün Kodu : Bose QuietComfort Earbuds
Üretici : BOSE
Fiyat : 400 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Bose QuietComfort Earbuds Gürültü giderici kulaklık 'Beyaz'
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

Bose QuietComfort Earbuds Gürültü giderici kulaklık

Daha iyi ses sessizlikle başlar. Bu yüzden bu şık kulaklıklar çığır açan akustik teknolojiler ve dünyanın en verimli gürültü giderme sistemleriyle tasarlandılar. Birlikte yarattıkları neredeyse mutlak sessizlikte net, temiz ses ve zengin, derin baslar sağlarlar. Hatta ister müzik için ister podcast, video, veya aramalar için olsun, başka hiç bir kablosuz kulak içi kulaklıktan daha ikna edici bir dinleme deneyimi bulamazsınız.
 
Bose QuietComfort Earbuds
 
Dünya susar. Müziğiniz sahneye çıkar.
 
Daha iyi ses daha iyi sessizlikle başlar. Bu yüzden bu şık yeni kablosuz kulaklıklar çığır açan akustik yenilikler ve dünyanın en efektif gürültü giderme teknolojisiyle tasarlandı. Birlikte, siz, şarkıcının kelimeler arasındaki nefes alışı veya seyircilerin parmak şıklatması gibi, genellikle kaybolan detayları duyabilin diye, neredeyse tam bir sessizlik üstünde net, temiz ses ve zengin, derin bas sesleri üretir. Hatta, biliyoruz başka hiç bir kablosuz kulak içi kulaklığından, ister müzik, ister podscast, ister video veya aramalar için olsun, daha iyi bir dinleme deneyimi alamayacaksınız.
 
Dünya'nın en etkili gürültü giderme kulak içi kulaklıkları
 
Patentli aktif ve pasif gürültü giderme yeniliklerini birleştiren Bose QuietComfort® Earbuds en iyi kulak çevresi kulaklıklarımızın gürültü giderme performansını kompakt, tam anlamıyla kablosuz bir kulak içi kulaklıkta buluşturur.
 
Bose QuietComfort Earbuds
 
Ayarlanabilir gürültü gidermeyle deneyiminizi kişiselleştirin
 
Sessizlik müzik dinleme için mükemmeldir, ama bazen dışarıyı duymanız da gerekebilir. Mesela kalabalık bir caddede yürürken. Veya uçağa biniş anonsunu beklerken. Farklı durumların farklı farkındalık seviyeleri gerektirdiğini bilerek, Bose QuietComfort® Earbuds eşsiz bir şekilde dinleme deneyiminizi seçmenize izin verir. Bu şekilde dikkatinizi dağıtan şeylerden tamamen kurtulur veya gürültü gidermeyi minimize edebilirsiniz.
 
Daha iyi sesli bir kablosuz kulak içi kulaklık bulamayacağınıza inanıyoruz
 
Bu kulak içi kulaklıkların içindeki akustik tasarım siz ne kadar yüksek veya alçak sesde dinlerseniz dinleyin derin alçal notalar ve etkili, gerçek gibi ses vermek için üretildir. Püf nokta burdadır. Çoğu kulaklıkta sesi azalttıkça bas sesi yok olmaya başlar. Volüm-optimize Aktif EQ teknolojisiyle bu problemi çözdük. Müziğiniz, videolarınız ve sesiniz siz volümü değiştirdiğinizde bile hep dengeli kalsın diye otomatik olarak alçak ve yüksek notalar güçlendirilir.
 
Bose QuietComfort Earbuds
 
İstediğiniz kadar hareket edin.
 
Mühendislerimiz bu kulak içi kulaklıkların dayandığı patentli kulaklık ucu teknolojisinin on sene önce öncüsü oldular - o günden beri buluşlarını mükemmelleştiriyorlar. Yeni StayHear® Max uç tasarımıyla kulağınıza dokunan her yüzey yumuşak silikondan üretilmiştir. Bu şekilde gün boyu rahatlıkla durmadan kullanabilirsiniz.
 
İnsanlar sesinizi duyar - etrafınızdaki gürültüyü değil
 
Sağ kulaklıkta özel olarak tasarlanmış bir mikrofon dizilimi etrafınızdaki gürültüleri engellerken sesinizi yakalar. Sonuçta ister konuşmada olun ister sesli asistanınızı kullanın sizin sesiniz odakta olur.
 
En sevdiğiniz özellikler. Parmaklarınızın ucunda.
 
Butonların yerine bu tam anlamıyla kablosuz kulak içi kulaklıkları kullanışlı bir dokunmatik yüzeye sahiptir. Birkaç basit hareketle içeriklerinizi kontrol edebilirsiniz.
 
Bose QuietComfort Earbuds
 
Her koşulda. Her durumda.
Egzersizlerinizi yaparken kullanmaktan çekinmeyin. Yağmurda, karda veya doluda kullanmanızda bir problem yoktur. IPX4 sertifikasına sahip bu kulaklıklar mükemmel sesli müzik oynatmaya devam edecektir.
 
6 saatlik kesintisiz eğlence
Bose QuietComfort® Earbuds tek şarjda size altı saatlik kullanım sunar. Şarj kutusuyla beraber ise ek olarak toplamda 12 saatlik kullanıma olanak sağlar. 15 dakikalık kısa bir şarj ise size 2 saatlik kullanım sunar.
 
 
Güvenilir Bluetooth® bağlantısı.
 
Güvenilir kablosuz bağlantısı olmadan etkileyici sesin bir anlamı yoktur. Bluetooth 5.1 için optimize edilen Bose QuietComfort® Earbuds kolayca cihazınıza bağlanması ve bağlı kalması için tasarlandı. Cihazınızın 9 metre mesafesinde kaldığınız sürece güçlü ve istikrarlı bağlantının zevkini çıkaracaksınız.
 
Güçlü bir şarj kutusu
 
Bu dayanıklı kutu gün boyu yanınızda olması için tasarlandı. Manyatik iç alanı kablosuz kulaklıkları şarj ederken güvenlice yerinde tutar. Ekstra 12 saatlik kullanım için ek tam iki şarj bulundurur. Aynı zamanda hızlı 15 dakikalık bir şarj 2 saatlik kullanım verir. Kutuyu şarj etmeye geldiğinde ister yanında gelen USB-C kabloyu kullanın, ister herhangi bir Qi-sertifikalı şarj tablasını kullanın. Dışındaki LED ışık pil durumunu gösterir. Siz kulaklıkları şarj kutusundan çıkarır çıkarmaz kulaklıklar eşleşmeye hazırdır.
 
 

TEKNİK ÖZELLİKLER

Boyutlar :Kulaklıklar: 3.9 cm Y x 2.6 cm G x 2.7 cm D (her biri 8.5 g) Şarj Kutusu: 3.0 cm U x 9.14 cm G x 4.14 cm D USB Kablosu: 30.5 cm
Kutuda neler var? :Bose QuietComfort® Earbuds (Orta boy kulaklık uçlarıyla beraber) Şarj kutusu Ufak ve Büyük boy kulaklık uçları USB-C (A'dan C'ye) şarj kablosu
Pil :Tek şarjda: 6 saate kadar kullanım Kulaklık şarj süresi: 2 saat Şarj kutusu şarj süresi: 3 saat Hızlı şarj süresi: 2 saatlik kullanım için 15 dakika
 
 
TeknoHiFi
Online Satış

Bose Lifestyle
Bose Soundbar
Bose Stereo Hoparlörler
Bose Home
Bose Profesyonel
Bose Bilgisayar Hoparlörleri
Bose FreeSpace
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339