Anasayfa


     Bose T1 ToneMatch Mikser

   
Ürün Kodu : T1 ToneMatch
Üretici : BOSE
Fiyat : 1295 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Bose T1 ToneMatch Mikser
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.


Bose T1 ToneMatch Mikser

  • Bose ® L1 ® ses sistemleri ile kullanılmak üzere tasarlanmış dijital çok kanallı mikser
  • Enstrümanlar ve mikrofonlar için 100'den fazla tescilli ToneMatch hazır ayarı
  • Bose zEQ, depolanabilir sahneler ve stüdyo sınıfı efektler paketi içerir
  • Presets ve firmware güncellemeleri ücretsiz çevrimiçi

Bose L1 sistemleri için güçlü çok kanallı ses araçları, çok gelişmiş kontroller ile size ve enstrümanınıza uyum sağlar.Dört kanallı motor, özel ToneMatch hazır ayarları, akıllı zEQ ve geniş profesyonel kalitede efektler ve işlemciler sunar.

T1 ToneMatch ses motoru, herhangi bir Bose L1 sistemini kullanarak müzisyenlerin sesini zenginleştirmek için tasarlanmıştır. Güçlü özellikleri ve ton şekillendirme araçları sizi ses ve enstrümanlarınızın gerçek sesine yaklaştırır. Bu çok yönlü dijital mikser, canlı performanslarda en iyi şekilde çalışmanıza yardımcı olur. L1 sisteminizin giriş kapasitesini genişletir ve size bir dizi özel EQ ön ayarı, standart efekt ve işlemciye anında erişim sağlar.

 

TONEMATCH MIXER ile ilgili görsel sonucu

Yüzlerce sonik arıtma — anında

ToneMatch ses motoru, en büyük özelleştirilmiş ön ayar kütüphanemizi sizin emrinize yerleştirir . Bu ToneMatch hazır ayarları, bir tuşa dokunarak, tüm L1 sistemleri için enstrümanları ve mikrofonları anında optimize eder.

Farklı ön ayarlar bağımsız olarak motorun dört kanalına atanabilir. Örneğin, Audix seçmek ® OM5 kanal 1 ve 2, Taylor için mikrofon ön ayarları ® kanalı 3 Lakland için gitar ® aynı zamanda kanal 4-tüm bas.

Mühendislerimiz genellikle ToneMatch ön ayar kütüphanesini genişletmek için doğrudan üreticiyle çalışır. Güncellemeler, motorun USB portu üzerinden kolayca indirilebiliyor.

Akıllı eşitleme: zEQ

Ses sisteminizi daha hassas bir şekilde ayarlayın. Bose akıllı zEQ, her bir ToneMatch ön ayarı için düşük, orta ve yüksek aralıkları yeniden tanımlar. Farklı enstrümanlar ve mikrofonlar için belirli frekans aralıklarını kesmeniz veya artırmanız gerektiğinde, zEQ size güç verir.

Etkileri ve dinamikleri işleme takımı

Küresel olarak her mikrofon / hat kanalına beş farklı yankıdan birini atayın. Ayrıca üç gecikme türü, on ek efekt ve yedi dinamik işlemci arasından seçim yapabilir ve bunları her bir kanala bağımsız olarak atayabilirsiniz.

Özel sahneler

Özel konserler için özelleştirilmiş ayarlarınızı Scenes özelliği ile saklayın. Motor, önceden tanımlanmış beş Bose sahnesi ve on tanesini tanımlayabiliyor. Hızlı, tek dokunuşla sahne geri çağırma, tekrar kurulumların hızlı çalışmasını sağlar

Kolay bağlantı

Motoru, birlikte verilen dijital kabloyla Bose L1 Model II sistemine bağlayın ve düzeltin. Motorun hoparlöre takılması için şık bir destek de dahildir. Bir Model I veya Kompakt sisteme kolay bağlantı için bir analog kablo ve bir T1 güç kaynağı kullanın.

Özellikler

T1 ToneMatch ses motoru, canlı ses için özel Bose ses teknolojilerine sahiptir

Entegre ToneMatch ses motoru ve ses teknolojileri , en büyük ToneMatch enstrüman kütüphanesi ve mikrofon önayarları, özel zEQ ve stüdyo sınıfı efektler ve ses işlemcilerin eksiksiz bir paketini içeren dört bağımsız kanal sağlar.

 
Motor, popüler enstrümanlar ve mikrofonlar için 100'den fazla ToneMatch hazır ayarını içerir

Tescilli ToneMatch hazır ayarları, L1 sistemini, belirli enstrümanların ve vokal mikrofonlarının istenen doğal sesine uyacak şekilde optimize eder. Hızlı erişim bankalarına 100'ün üzerinde ön ayar düzenlenir ve her bir kanala bağımsız olarak atanabilir. Bilgisayarınız ve ToneMatch ses altyapısı arasında USB bağlantısıyla ücretsiz güncellemeler.

 
 
TeknoHiFi
Online Satış

Bose Lifestyle
Bose Soundbar
Bose Stereo Hoparlörler
Bose Home
Bose Profesyonel
Bose Bilgisayar Hoparlörleri
Bose FreeSpace
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382