Anasayfa


     Bose Sport Earbuds Kablosuz Kulaklık 'Buzul Beyazı'

   
Ürün Kodu : Bose Sport Earbuds
Üretici : Bose
Fiyat : 280 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Bose Sport Earbuds Kablosuz Kulaklık 'Buzul Beyazı'
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

Bose Sport Earbuds Kablosuz Kulaklık 'Buzul Beyazı'

Bose Sport Earbuds canlı gibi ses ve konforlu bir oturuşla baştan sona egzersizlerinize enerji katmak için tasarlanmıştır. Tescilli teknolojiler siz volümü ne kadar açsanız da müziğinizin net ve dengeli kalmasını sağlar. Kulaklıkların şık tasarımı kulağınıza yakın oturmasına izin verir. Ne kadar uzun takarsanız takın kulaklık uçları kulaklarınızı acıtmaz ve ne kadar hareket ederseniz edin kulağınızdan düşmez. En iyi rekorunuzu defalarca geçmeye hazır olun.
 
Bose Sport Earbuds Kablosuz Kulaklık
 
Anında motivasyon
Bose Sport Earbuds müziğinizi dinlerken, bir kilometre daha koşun bir set daha yapın diye, şarkıcının hemen yanı başınızdaymış gibi hissetmenizi sağlar. Patentli akustik port tasarımımız ve kaliteli, yüksek-verimli sürüclerimiz ufak bir boyuttan güçlü bir performans çıkarmak için bir araya geldiler. Müzik, videolar ve konuşma sesleri her türlü dinleme seviyesinde hep dengeli olsun diye Volüm-optimize Aktif EQ otomatik olarak alçak ve yüksek frekans sesleri güçlendirir. Yeni StayHear™ Max kulaklık uçlarımız, derin alçak frekansları duymanız ve gürültüleri engellemek için kritik bir şekilde, kulak kanalınızla sıkı bir mühür oluşturur.
 
Siz hareket edin. Onlar yerlerinde kalsın.
Bose Sport Earbuds siz en konforlu oturuşla kullanın diye üç boy StayHear™ Max kulaklık ucu ile gelir. Kulağınıza dokunan her yüzey, sert plastik yerine, yumuşak silikondan üretilmiştir, ve kulağınızın her yerine eşit derecede basınç uygulayarak hassas noktalara fazla basınç uygulanmasının önüne geçilir. Aynı zamanda, şemsiye şeklindeki kulaklık ucu ve uzanan esnek kanat siz kafanızı istediğiniz kadar hareket ettirebilin diye Bose Sport Earbuds'ınızın yerinde kalmasını sağlar.
 
Bose Sport Earbuds Kablosuz Kulaklık
 
Ter ve hava koşullarına dayanıklı
Ter ve hava koşullarına dayalı neme karşı koymak için tasarlanan Bose Sport Earbuds en iyi formunda kalacağından emin olmamız için kalite testlerinden geçer. Aynı zamanda, kulaklıkların içindeki elektronik devreler, siz koşudayken yağmura yakalanırsınız diye, su sıçramalarına karşı IPX4 derecesine sahiptirler.
 
Konuşmaya ve hareket etmeye devam edin.
Bose Sport Earbuds kulaklarınızdayken telefon araması geldiğinde egzersizinize ara vermek yerine aramayı cevaplamak için sağ kulaklığın üstüne iki kez dokunun veya aramayı reddetmek için dokunmaya devam edin. Cevap verirseniz aramayı iki kulaklıkta da net bir şekilde duyarsınız. Bu sırada, sesinizi etrafınızdaki gürültülerden izole eden mikrofon dizilimi sayesinde arayan da sizi net bir şekilde duyar.
 
Bose Sport Earbuds Kablosuz Kulaklık
 
Parmaklarınızın ucundaki özellikler
 
Butonlar yerine Bose Sport Earbuds dokunmatik kontrol yüzeylerine sahiptirler. Her bir kulaklığın dış yüzeyi dokunmatik alan görevi görür. Sağ kulaklıkta müziğinizi oynatmak veya duraklatmak için ve aramalara cevap vermek için iki kere dokunun. Sol kulaklıkta ise pil seviyesini kontrol etmek gibi Kısayol fonksiyonuna erişmek için iki kere dokunun.
 
Kablo yok. Durmak yok.
 
Tam anlamıyla kablosuz Bluetooth® kulaklıklar olarak, Bose Sport Earbuds tam anlamıyla özgürlük sağlar. Cihazınızdan en fazla 9 metre kadar yakınında kaldığınız sürece ne oynuyorsa onu duyarsınız. Kulaklığın dışında gizlenmiş özel-tasarım antenler sayesinde bağlantınız kopmaz.
 
Bose Sport Earbuds Kablosuz Kulaklık
 
Siz pes etmeden pes etmezler
 
Bose Sport Earbuds her bir şarj başına beş saatlik kullanım sağlarlar. Berbarinde gelen şarj kutusuna kulaklıkları yerleştirdiğinizde şarj olurlar. Eğer şarj kutusu şarj edilmişse otomatikman kulaklıkları şarj eder. Tam şarja sahip olduğunda ek 10 saatlik kullanım için ek iki tam şarj sağlar. Eğer şarjınız biterse 15 dakikalık hızlı bir şarj size iki saatlik kullanım sağlar.
 
Ayarlar, güncellemeler, ve daha fazlası.

Bose Sport Earbuds, kulaklıklarınıza isim vermenize, istediğiniz şekilde kontrolleri belirlemenize, pil sürenizi kontrol etmenize, Bluetooth bağlantılarınızı kontrol etmenize, ve daha fazlasına olanak sağlayan ücretsiz Bose Music uygulamasına bağlanırlar. Üzerinde çalıştığımız yeni özellikler ve yazılım güncellemelerini de buradan edilebilirsiniz. Hiç bir şeyi kaçırmamak için uygulamayı indirdiğinizden emin olun.

Bose Sport Earbuds Kablosuz Kulaklık

TEKNİK ÖZELLİKLER

Boyutlar :Kulaklıklar: 1.87 cm Y x 2.66 cm G x 2.1 cm D (her biri 8.5 g) Şarj Kutusu: 8.9 cm U x 5.1 cm G x 3.2 cm D USB Kablosu: 30.5 cm
Kutuda neler var? :Bose Sport Earbuds (Orta boy kulaklık uçlarıyla beraber) Şarj kutusu Ufak ve Büyük boy kulaklık uçları USB-C (A'dan C'ye) şarj kablosu
Pil :Tek şarjda: 5 saate kadar kullanım Kulaklık şarj süresi: 2 saat Şarj kutusu şarj süresi: 3 saat Hızlı şarj süresi: 2 saatlik kullanım için 15 dakika

 
 
 
TeknoHiFi
Online Satış

Bose Lifestyle
Bose Soundbar
Bose Stereo Hoparlörler
Bose Home
Bose Profesyonel
Bose Bilgisayar Hoparlörleri
Bose FreeSpace
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173