Anasayfa


     Bose SoundLink AE kablosuz kulak-çevresi kulaklık 'Siyah'

   
Ürün Kodu : SoundLink AE
Üretici : BOSE
Fiyat : 325 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Bose SoundLink AE kablosuz kulak-çevresi kulaklık
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

Bose SoundLink AE kablosuz kulak-çevresi kulaklık

Özgürlük. Kullanım kolaylığı. Kablosuz kulaklıkların büyük avantajları. Fakat Bose size 360 derece daha iyi bir kablosuz deneyimi sunuyor. Her volüm seviyesinde sizi içine alacak, derin ses performansı. İletişimin iki ucunda da daha net telefon konuşmaları. Telefon çağrılarınızı veya izlediğiniz filmi kaçırmamanız için aynı anda bağlı olan iki Bluetooth cihazı arasında sorunsuz geçişler. Okumaya devam edin ve bu kulaklıkların neden bulabileceğiniz en iyi sese sahip kablosuz kulaklıklar olduklarını öğrenin.

SoundLink AE II Kablosuz Kulak-çevresi kulaklık

Daha net Telefon Görüşmeleri

Bu çok yönlü kulaklıklar aynı zamanda telefon görüşmelerini optimize etmek için de tasarlandılar. HD ses ve adaptif ses ayarına sahip gelişmiş bir mikrofon sistemi rüzgarlı veya gürültülü ortamlarda bile net telefon görüşmeleri yapmanıza olanak tanır. Ve iyileştirilmiş tonlar sanki hiç kulaklık takmıyormuşsunuz gibi sesinizin kulağa daha doğal gelmesini sağlar.

Kolay bağlantı. Sorunsuz geçiş.

En yeni Bluetooth teknolojisi sorunsuz ses/görüntü senkronizasyonu ile mobil cihazlarınıza kolayca bağlanmanıza izin verir. Aynı anda iki ayrı cihaza birden bağlı kalabilir ve aralarında geçiş yapabilirsiniz. Böylece, eğer iPad’inizde bir film izlerken iPhone’unuzdan sizi biri aradığında, kulaklıklar otomatik olarak filmi duraklatır ve çağrıyı cevaplar. Telefon görüşmenizi bitirdiğinizde, kulaklıklar otomatik olarak filme geri döner.

SoundLink AE II Kablosuz Kulak-çevresi kulaklık

Konfor ve dayanıklılık.

Bu kulaklıklar darbelere dayanıklı malzemeler, cam dolgulu naylon ve korozyona dayanıklı paslanmaz çelik ile yoğun yaşam tarzınız için tasarlandı. Yumuşak kulaklık yastıkları ve kafa bandı ile, bütün gün rahatça kullanabilmeniz için benzeri kablosuz kulaklıklardan daha hafif ve rahattırlar. Dinlemeyi bitirdiğinizde, kulaklıkları katlayarak rengine uygun taşıma çantasının içinde korumaya alabilirsiniz.

SoundLink AE II Kablosuz Kulak-çevresi kulaklık

TEKNİK ÖZELLİKLER

 
Ek Detaylar :Kablosuz menzili 9 metreye kadar Şarj süresi 3 saatlik tam şarj = 15 saatlik çalma süresi (15 dakikalık hızlı şarj = 2 saatlik çalma süresi)
Kablosuz Boyutlar / Ağırlık :Kulaklıklar Yükseklik: 19.05 cm Genişlik: 15.24 g Derinlik: 3.81 g Ağırlık: 149.40 g Kulaklık yastıkları Yükseklik: 9.70 cm Genişlik: 7.40 cm
Kutuda neler var? :SoundLink® kablosuz kulak-çevresi kulaklıklar II USB şarj kablosu Yedek ses kablosu Taşıma çantası
 
 
TeknoHiFi
Online Satış

Bose Lifestyle
Bose Soundbar
Bose Stereo Hoparlörler
Bose Home
Bose Profesyonel
Bose Bilgisayar Hoparlörleri
Bose FreeSpace
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407